mallorca Napisano 6 Marca 2005 Zgłoś Napisano 6 Marca 2005 kto sie wybiera w wakacje do VB ?? a moze ktos juz byl ?? bede wdzieczna za wszelkie info
bartekoles Napisano 6 Marca 2005 Zgłoś Napisano 6 Marca 2005 tak ja jade do Virginii moze sie tam spikniemy na jakims broxiku aaaaaaaj? :wink: peace :twisted:
magdaa Napisano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2006 hej ja tez lece do VB 19 czerwca i jestem jak najbardziej za jakims spotkankiem na forum jestem rzadko, ale na gg 1400485 -zawsze i chetnie wymienia sie inf nt tego miejsca pozdr.
radzio Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 Bylem w VB w zeszlym roku, ale tylko przejazdem. Fajnie tam jest, idealne miejsce na wakacje, duzo fajnych atrakcji i bardzo slona Bardzo goraco, nisko latajace odrzutowce wojskowe i fantastyczny dlugasny most (a nawet dwa) polaczony z tunelem. Zycze udanego pobytu. pozdr.
fantomasz Napisano 14 Maja 2006 Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 Ja tez bylem w zeszlym roku, ale podchodze mniej entuzjastycznie. W zeszlym roku byla taka inwazja bylego ZSRR ze latwiej bylo sie po rusku dogadac niz po angielsku, a ja nabawilem sie rusofobi i dla mnie to jest dzicz taka ze nawet polskie bury to przy nich ludzie zachodu;) Kradzieze w calym miescie (uwaga zwlaszcza na rowery - kup dobre zapiecie, bo pod biblioteka byla niezla rotacja pojazdow i znam chyba ze 3 sooby ktorym inny student podprowadzil rower;)) Jak dla mnie miejscowosc troche syfiasta i droga (zwlaszcza mieszkania) - nie wspominam najlepiej. Ale nie chce straszyc ze bedzie zle, bo wielu ludziom sie podobalo. U mnie tez skonczylo sie bardzo dobrze, ale tylko finansowo, a tak to wspominam raczej hamstwo i brud w porownaniu z innymi miejscami w jakich bylem w USA (generalnie jest to trzeci najwiekszy kurort na wsch. wybrzeżu USA a nie od dzis wiadomo ze ludzie staja sie uposledzeni jak tylko oddala sie o 50 km od domu). Przyznaje ze rzeczywiscie jest gdzie i jak poimprezowac a plaza i okolice tez niczego sobie, gorzej jest juz 2 przecznice od plazy i dalej - to zupelnie inne miasto.
monikas81 Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Witam ja tez lece do Virginia Beach ok 17 czerwca dokładnie jeszcze nie wiem. żadko bywam na forum moje gg 6639816. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.