wiola Napisano 7 Marca 2005 Zgłoś Napisano 7 Marca 2005 Wlasnie dzwonilam do ambasady :shock: rozmowa trwala 5 min ( 25 zl ) i juz za tydzien spotkanie. Teraz juz sie denerwuje, a co bedzie w przyszlą srode! Dowiedzialam sie co mam zabrac:dokumenty potwierdzajace wiezi z Polska, rodzina, stan majatkowy, dochody, zatrudnienie, dokladny cel podrozy.....itd; podalam tez wszystkie dane, dokladnie te same co we wniosku o wize. Zapomnialam o zdjeciu. Chyba zdaze wyrobic? Utrudnieniem niesamowitym jest dojazd do tej wa-wy. Nocnym pociagiem, sama. Moze ktos tez stara sie o wize z pomorskiego i w tym dniu ma spotkanie? Razem razniej i bezpieczniej Prosze o kontakat. Moze akurat ! Pozdrawiam Wiola
kamila Napisano 7 Marca 2005 Zgłoś Napisano 7 Marca 2005 ja mam rozmowe w ten czwartek 10 marca na 13.30 jade o 7.17 z gdyni takze tez szukam towarzysza:) jak ja dzwonilam to dowiedzialam sie ze mam wziasc wniosek DS-156 no i to wszystko;)!!!
wiola Napisano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Marca 2005 Szkoda Kamilko ze nie 16 marca Ja mam spotkanie na 10.00 i musze jechac nocnym pociagiem. Brr Naprawde szkoda A co do tych dokumentow, z pewnoscia nie pracujesz, nie masz stalych dochodów i tak dalej...... I pewnie jestem starsza :? Pozdrawiam i powodzenia. Napisz prosze jak Ci posz3o Wiola
miror Napisano 8 Marca 2005 Zgłoś Napisano 8 Marca 2005 Witam a ja jade jednak po wize turystyczną mam rozmowe w Krakowie 14 marca jak ktoś jedzie z Rzeszowa lub okolic niech sie odezwie zawsze ra1niej we dwoje nara
dominika Napisano 8 Marca 2005 Zgłoś Napisano 8 Marca 2005 To masz szczescie Wiolu, ze tak szybko, zazdroszcze Ci :roll: Ja dzisiaj dzwonilam do Krakowa i ma dopiero na 1 kwietnia , przede mna jeszcze trzy tygodnie stresu, Trzymaj sie i powodzenia i oczywiscie napisz jak ci poszlo, trzymam kciuki
Gość Napisano 21 Marca 2005 Zgłoś Napisano 21 Marca 2005 Z jakich biur podrozy juz sa rozmowy w ambasadzie ?
wiola Napisano 21 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2005 Po prostu dzwonisz SAM i umawiasz sie na spotkanie Mozna tez przez biuro, ale po co placic za cos ( np 50 zl), co mozesz zrobic osobiscie :?: I o wiele - polowe- taniej Wiec lap za telefon :telefon: POWODZENIA
SantaCruz_CA Napisano 21 Marca 2005 Zgłoś Napisano 21 Marca 2005 Z jakich biur podrozy juz sa rozmowy w ambasadzie ? jemu chyba chodzi o rozmowy o wizy J1 na W&T a nie o B1/B2...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.