Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak to jest z tym h2b jesienia 2008? jest czy go nie ma? docieraja do mnie bardzo sprzeczne informacje, podobno ambasada amer. w ogole nie wydaje w tym okresie wiz h2b o czym zreszta informowala juz w styczniu 2008, program jest zawieszony i nie wiadomo czy bedzie, inni znow mowia ze program normalnie sie odbedzie. btc mowi , ze nie ma organizuje h2b jesienia , ccusa rowniez, emakopol podobno pada i w ogole milczy. Znacie jakies inne opcje wyjazdu na wize pracownicza? czy ktos mi umie odpowiedziec jednoznacznie na pytanie czy program h2b odbedzie sie jesienia 2008 czy nie? thanks

Napisano

hej!!

Ja moge mowic za Tahoe. Program sie NIE odbedzie! Przyjedzie jedynie J1 z Ameryki Poludniowej. Harrah's nie dostal petycji i wiadomo o tym od lipca. Ponoc na pewno ma dostac na kwiecien, bo bedzie uprzywilejowany. ALe ile osob bedzie potrzebowal? Tego nie wiadomo, z pewnoscia coraz mniej i mniej. Juz to lato pokazalo (ogromna ilosc osob zwolnionych, w tym J1, praktyczne zamkniecie Billsa) ), ze kryzys jest i to duzy. A co bedzie na wiosne??Ja obstawiam: Jedna Wielka Niewiadoma... Tyle ode mnie.

Napisano

Hej :P

Dostałam maila od emakopolu odnośnie H2B w Lake Tahoe, niby od kwietnia do pażdziernika 2009. Trochę krótko...

Jak na razie to na stronie nic nie widze na ten temat a dodzwonić się tam też ciężko...

• 5 miesięcy później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...