agagausia Napisano 24 Października 2008 Zgłoś Napisano 24 Października 2008 Witam Czy ktos sie orientuje co sie dzieje z Emakopolem?Slyszalam ze pozamykal wiekszosc biur i najprawdopodobniej zmienil nazwe.Interesuje mi ta sprawa poniewaz w ostatnie lato jechalam z nimi do paracy w kasynie Mohegan Sun.Bylam bardzo zadowolona z pracy i chcialabym tam koniecznie wrocic w przyszle lato.A jak nie tam to do Foxwoods.Emakopol mial(ma)monopol na wyjazdy do tych wlasnie kasyn dlatego to jest dla mnie takie istotne. Prosze o info jesli ktos cos wie.Dzieki z gory
Wojtek-J Napisano 25 Października 2008 Zgłoś Napisano 25 Października 2008 Moze to plotka? Na stronie Emakopolu - w aktualnosciach - przeczytac mozna : "Ruszyły zapisy na najlepszy program Work & Travel 2009. Poznaj smak prawdziwej amerykańskiej przygody" "Rozpoczynamy zapisy na program H-2B, który odbędzie się na początku kwietnia 2009" "Zimowa promocja cenowa !!! Tylko do 15.12.2008 niesamowicie niskie ceny programu Work & Travel !!!". Gdyby zamykali biura i konczyli interes raczej nie zachecaliby w ten sposob klientow (tak mi sie wydaje)?
arvi Napisano 4 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2008 hej czy ktoś z Was jedzie w 2009 roku z Emakopolu?? a może byliście w kasynie ?? interesuje mnie jaka jest ta firma, jakie są zarobki, jak zdobyć prace itp.
pawel1 Napisano 5 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2008 ludzie z emakopolu sa bardzo mili i lubia pomagac chyba ze wplacisz im pieniadze za program to wtedy przestaje im zalezec
michal.madej Napisano 13 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2008 Witam, Zacznę od tego ze byłem z dziewczyną na W&T 2008 z emakopolu. Ja byłem w Foxie a ona w Mohu. Co do przedmówcy to powiem tak, problemy były już w Polsce a na miejscu jeszcze większe. Nie wspomnę o tym że moja współlokatorka zerwała kontrakt na miejscu i szukała pracy na własną rękę !!!! Generalnie o jakiejkolwiek pomocy ze strony ICEO to nie ma co marzyć Ja sam musiałem zmieniać sobie pozycje na miejscu bo kolesiowi z ICEO nie chciało się ruszyć 11mil do kasyna żeby coś zrobić w tej sprawie. Koniec końców znalazłem sobie pracę w restauracji. a miałem być najpierw valetem a potem trafikiem:) Jak samemu wszystkiego nie załatwisz to, tu cytat z forum ... szorujesz kible za łyżkę ryżu... Co do emakopolu to polecam jak ktoś wie że sobie poradzi, albo jedzie z kimś kto był już w USA. Podsumowując były to jedne z najlepszych wakacji w moim życiu Może nie tak imprezowe jak to miało miejsce w latach poprzednich ale to co zobaczyliśmy i przeżyliśmy, jakich ludzi poznaliśmy, tego nie da się opowiedzieć. Jak ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej na temat Foxa albo Moheguna to proszę bardzo. Jadę znowu Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.