barwinek Napisano 11 Marca 2005 Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 Witam! Za dwa dni wybieram sie na targi pracy, chcialbym sie do nich jakos przygotowac. Czy ktos moze mniej wiecej przyblizyc, jakie pytania sa tam zadawane, jakie zadawac, jak mniej wiecej przebiega rozmowa z pracodawca? Czekam na wskazowki kogos bardziej doswiadczonego, bo chyba za malo sie tym stresuje, moze potrzebuje jakiegos kopa adrenaliny
maggie Napisano 11 Marca 2005 Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 stres???no co ty nie warto.bylam na takich targach musisz sie liczyc z tym:kto pierwszy ten lepszy-jezeli chcesz jechac do okreslonego miasta albo rejonu usa. pamietaj o jezyku angielskim
barwinek Napisano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 Uspokoilas mnie...juz mialem wziac cos na adrenalinke Wlasnie..co do miejsca..nie znam Stanow, ale interesuje mnie jakies turystyczne miasto na wschodnim wybrzezu, z duza baza hoteli ,restauracji itp., zeby byly szerokie mozliwosci znalezienia drugiej pracy . No i oczyiwscie cieply klimacik i atrakcyjne turystki mile widziane <mam nadzieje, ze nie wymagam zbyt duzo;)> Mozesz cos polecic?
maggie Napisano 11 Marca 2005 Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 moge ci polecic Bar Harbor to niedaleko Bostonu, albo Playland w Rye to z kolei niedaleko NYC.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.