wiola Napisano 13 Marca 2005 Zgłoś Napisano 13 Marca 2005 Od wczoraj probuje wydrukowac ten formularz. I nic :!: Pojawiaja sie znaczki kratki i inne smieszne rzeczy! Co robic? Wyczytalam cos o wymaganiach sprzetowych. Moze tego nie mam! Tak mysle. Probowalam nawet zainstalowac ten Adobe Acrobat Reader i tez nic I jeszcze jedno pytanie, moze dwa: - Czy np w punkcie 30 gdy odpowiadam nie musze uzupelniac pozostale okienka? - Podobnie w 31, 37? 40- wpisac wszedzie NIE czy zostawic puste? Takich ponoc nie powinno sie zostawiac. Ten formularz nie jest trudny, ale lepiej zapytac niz potem przez niedomowienia miec opoznienia i raz jeszcze go wypelniac. A moze to cos ze mna nie tak :oops: Dziekuje za informacje. Moze ktos z Was wie, co zrobic aby go wydrukowac. Prosze. Pozdrawiam
wiola Napisano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Marca 2005 :tancze: Juz mam! :tancze: Pozdrowionka dla wszystkich i trzymajcie za mnie kciuki w srode! Wiem, wiem i tak nie bedziecie :wink: Ale zima !! Pa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.