Mysia Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 ja wybieram sie na 8 godzine. Ciekawa jestem ile to wszystko zajmie, ostatnio jak bylismy z malym to od momentu wejscia do wyjscia trwalo 30 minut.Weszlismy o 11:45 na sam koniec. No ale teraz bede bez dziecka wiec licze ze pewnie ze dwie godziny to zajmie. A moze dluzej. Pozdrawiam. Czesc IZZA z tego co piszesz wynika ze staralas sie o wize dla dziecka. Czy dostalo wize? Czy twoj maz ma wize? Jak odpowiadasz na pytanie czy ktos z rodziny ma wize? Czy to nie jest problemem zeby ja otrzymac
izza Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 moj narzeczony ma zielona karte i za kilka miesiecy bedize mial obywatelstwo. Wtedy zeczniemy starac sie o wize imigracyjna dla nas, ale narazie chce pojechac na miesiac aby zorientowac sie o przedszkole i o lekarza, bo moje dziecko jest pod stala opieka w czd, wiec musze znalezc tam dobrego lekarza. Nie mam zamiaru zostawac tam nielegalnie, bo po co jak i tak w sierpniu zaczniemy starac sie o imigracyjna wize. Nie wiem czy dostane, sa male szanse, ale wole sprobowac niz jechac z biletem w jedna strone do usa a potem za miesiac wracac bo nie mam potrzbenych badan ze soba. bez sensu
Mysia Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 Czy to znaczy ze twoj narzeczony wygral loterie wizowa? Jesli tak to w ktorym roku bral w niej udzial? A dziecko czy wize dostalo?
izza Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 bardzo dawno temu. tak, dziecko ma wize. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.