Skocz do zawartości

DS - 156 moze byc na 3 kartkach?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja wybieram sie na 8 godzine. Ciekawa jestem ile to wszystko zajmie, ostatnio jak bylismy z malym to od momentu wejscia do wyjscia trwalo 30 minut.Weszlismy o 11:45 :D na sam koniec.  No ale teraz bede bez dziecka wiec licze ze pewnie ze dwie godziny to zajmie. A moze dluzej. Pozdrawiam.

Czesc IZZA z tego co piszesz wynika ze staralas sie o wize dla dziecka. Czy dostalo wize? Czy twoj maz ma wize? Jak odpowiadasz na pytanie czy ktos z rodziny ma wize? Czy to nie jest problemem zeby ja otrzymac

Napisano

moj narzeczony ma zielona karte i za kilka miesiecy bedize mial obywatelstwo. Wtedy zeczniemy starac sie o wize imigracyjna dla nas, ale narazie chce pojechac na miesiac aby zorientowac sie o przedszkole i o lekarza, bo moje dziecko jest pod stala opieka w czd, wiec musze znalezc tam dobrego lekarza. Nie mam zamiaru zostawac tam nielegalnie, bo po co jak i tak w sierpniu zaczniemy starac sie o imigracyjna wize. Nie wiem czy dostane, sa male szanse, ale wole sprobowac niz jechac z biletem w jedna strone do usa a potem za miesiac wracac bo nie mam potrzbenych badan ze soba. bez sensu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...