Skocz do zawartości

Strój do pracy w kasynie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

nie robie sobie zadnych jaj!! Dla mnie to nie jest takie oczywiste dlaczego nie moge miec butów z odkryta pieta czy palcami?? Poza tym wolalabym nie kupowac butow tylko do pracy bo to kolejny wydatek dlatego pytam o sandalki, to ze sa odkryte nie znaczy ze nie sa eleganckie...

Napisano

buty musza byc zakryte, mowilam juz ze najlepej adidasy czarne bo zazwyczaj czarne sa narzucone, wez byle jakie a tam sobie kupisz jakies czarne nike albo cos w tym stylu zadne sandalki moga ci za nie kazac isc do domu i masz dzien z glowy..powodzenia

Napisano

Hej Agat !!! Co tam u Ciebie słonko??? :heej:

napisałam o tych butach jeszcze raz bo to naprawdę ważna część stroju. Jak nie najważniejsza:):lol:

Napisano

A tak swoją drogą to chyba w całych Stanach i praktycznie w każdej pracy trzeba mieć zakryte buty.

Moim zdaniem to pogięte.

I jakie niezdrowe dla stopy!!! :lol:

Napisano

Nie chcialam spowodowac takiego oburzenia wsrod was jestem wdzieczna za wasza pomoc, tylko poprostu ja zawsze uwazalam ze to adidasy sa nieeleganckie i to ze mowilam o sandalach to nie znaczy ze mialam na mysli takie w ktorych poszlabym na plaze, a wrecz przeciwnie mialam na mysli takie w ktorych nigdy nie poszlabym na plaze, bo przeciez sa eleganckie buty z paskiem na piecie i z zakrytymi palcami, np. ja takie mam i w biurze w ktorym pracowalam przez ostatnie wakacje nikomu to nie przeszkadzalo i nikt nigdy nie pomyslal ze sa one nieeleganckie :| i pytalam tylko dlatego ze wolalabym nie wydawac specjalnie kasy na adidasy, za ktorymi zreszta nie przepadam :|

Napisano

a no teraz to okej :lol: wybaczamy :lol: zasada jest w kasynach : buty czarne, zakryte, więc mozesz sprobować. A adidaski to czasem się trafią ciekawe z przeceny nawet za 20$ więc to nie jest wielki wydatek :D pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...