Skocz do zawartości

Strój do pracy w kasynie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jeszcze jedno co do stroju a raczej wyglądu ! Co do chłopaków to bez kolczyków w uszach, nosach itp, na częsciach ciała widzialnych :lol:

Czyste włosy, raczej nie długie i nie farbowane - co do chłopaków.

Dziewczyny to raczej mniej rygorystyczne warunki - mocny makijaż , gdzy są koktali serwerkami, zadbane włosy,paznokcie, swiezy oddech :lol: .

Napisano

a nie mozna koszuli z krotkim rekawem?? chyba to tez elegancko. a na ciele kolczyki chyba nikomu nie beda przeszkadzac, przeciez i tak ich nie widac. I jak juz pisze to sie spytam czy ktos z was pracowal jako parkingowy przy kasynie?? fajna praca??

Napisano
a nie mozna koszuli z krotkim rekawem?? chyba to tez elegancko.

To chyba zależy od pracodawcy.. :roll:

Napisano
a nie mozna koszuli z krotkim rekawem?? chyba to tez elegancko.

zapytaj sie pracodawcy, ale raczej nie bardzo..... widziales kiedys w takim miejscu kogos w krotkim rekawie (pracownikow)? bo ja nie :-( niestety... :-(

ale mam nadzieje, ze wizja $$$ w ciezkich momentach wynagrodzi Ci/Wam trudy.... 8)

Napisano

Krótkie rękawki, owszem są ale to zależy też od kasyna. A parkingowy zwany VALET em to pracuje np w krótkim rękawku i spodenkach ale to przed kasynem . Praca jest bardzo dobra i dobrze płatna (napiwki) no i odpowiedzialna :lol:) nie raz zdaza się zawozić na parking np Porsche, BMW Z4 i inne cacka :lol:

Napisano

OT:)Hej!A mógłbyś napisać coś więcej o pracy jako VALET??? Bede pracował jako Valet w hotelu/kasynie w NV i chcialbym się dowiedzieć więcej szczegołow.Z góry dziękuje! Pozdrawiam!!:lol:

Napisano

Przede wszystkim liczy się :

- szybkość ( przy wydawaniu auta, im szybciej pobiegniesz i przywieziesz auto pod drzwi, tym większy napiwek) a więc kondycja się liczy :lol:

- oczywiście najlepiej pracować na Swing Shift czyli od 16-24;

- w Nevadzie to raczej nasze prawo jazdy i nawet międzynarodowe są nieuznawalne :lol: trzeba zrobić na miejscu :D patrz - inne forum

- jazda z automatyczną skrzynią biegów to wielki pikuś :D na początku jednak trzeba się przyzwyczaić

- nie podpadnij !!! wszedzie sa kamery, nawet w parkingu piętrowym, wiadomo szybkie porshe carrera kusi :D nie jezdzij z piskiem opon :D jak Cię złapią to wylatujesz z pracy natychmiast!!! nie zabieraj kolegów na przejażdżki :D broń Boże nie wyjezdzaj autem poza obszar kasyna - to jest przestępstwo już ---> idziesz za to do więzienia!! jeden głupek własnie z Polski stracił tą dobrą robotę za szaleństwa(jazda z piskiem opon,przejażdzki z kolegami i koleżankami)!! mieli go na kamerach

- parkujesz bryczki przeważnie tyłem ,więc uważaj , aby nie zarysować jakiegoś cacka!! wiadomo, Amerykanie lubują się w dłuugich pick-up`ach więć parkowanie tyłem bedzie utrudnione

To chyba tyle :lol:

Napisano

Dzięki za odpowiedź!:lol: Co do prawa jazdy to pracodawca spytał tylko czy mam międzynarodowe prawo jazdy(jakby ono aż tyle znaczyło?!?) i tyle. Też mnie to zdziwiło. Moze bede musiał robić na miejcu lokalne prawko? Pewnie okaze się po przyjezdzie... :? Pozdrawiam!:lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...