jumperek21 Napisano 22 Marca 2005 Zgłoś Napisano 22 Marca 2005 Swing Shift tak jak pisałem, polecam z doświadczenia najwięcej ludzi, najwięcej napiwków, najwięcej atrakcji ale przy tym i roboty
jumperek21 Napisano 24 Marca 2005 Zgłoś Napisano 24 Marca 2005 Jeszcze jedno co do stroju a raczej wyglądu ! Co do chłopaków to bez kolczyków w uszach, nosach itp, na częsciach ciała widzialnych Czyste włosy, raczej nie długie i nie farbowane - co do chłopaków. Dziewczyny to raczej mniej rygorystyczne warunki - mocny makijaż , gdzy są koktali serwerkami, zadbane włosy,paznokcie, swiezy oddech .
czarny83 Napisano 28 Marca 2005 Zgłoś Napisano 28 Marca 2005 a nie mozna koszuli z krotkim rekawem?? chyba to tez elegancko. a na ciele kolczyki chyba nikomu nie beda przeszkadzac, przeciez i tak ich nie widac. I jak juz pisze to sie spytam czy ktos z was pracowal jako parkingowy przy kasynie?? fajna praca??
Bozka Napisano 28 Marca 2005 Zgłoś Napisano 28 Marca 2005 a nie mozna koszuli z krotkim rekawem?? chyba to tez elegancko. To chyba zależy od pracodawcy.. :roll:
SantaCruz_CA Napisano 28 Marca 2005 Zgłoś Napisano 28 Marca 2005 a nie mozna koszuli z krotkim rekawem?? chyba to tez elegancko. zapytaj sie pracodawcy, ale raczej nie bardzo..... widziales kiedys w takim miejscu kogos w krotkim rekawie (pracownikow)? bo ja nie :-( niestety... :-( ale mam nadzieje, ze wizja $$$ w ciezkich momentach wynagrodzi Ci/Wam trudy.... 8)
jumperek21 Napisano 28 Marca 2005 Zgłoś Napisano 28 Marca 2005 Krótkie rękawki, owszem są ale to zależy też od kasyna. A parkingowy zwany VALET em to pracuje np w krótkim rękawku i spodenkach ale to przed kasynem . Praca jest bardzo dobra i dobrze płatna (napiwki) no i odpowiedzialna ) nie raz zdaza się zawozić na parking np Porsche, BMW Z4 i inne cacka
misiekl Napisano 29 Marca 2005 Zgłoś Napisano 29 Marca 2005 OT:)Hej!A mógłbyś napisać coś więcej o pracy jako VALET??? Bede pracował jako Valet w hotelu/kasynie w NV i chcialbym się dowiedzieć więcej szczegołow.Z góry dziękuje! Pozdrawiam!!
jumperek21 Napisano 29 Marca 2005 Zgłoś Napisano 29 Marca 2005 Przede wszystkim liczy się : - szybkość ( przy wydawaniu auta, im szybciej pobiegniesz i przywieziesz auto pod drzwi, tym większy napiwek) a więc kondycja się liczy - oczywiście najlepiej pracować na Swing Shift czyli od 16-24; - w Nevadzie to raczej nasze prawo jazdy i nawet międzynarodowe są nieuznawalne trzeba zrobić na miejscu patrz - inne forum - jazda z automatyczną skrzynią biegów to wielki pikuś na początku jednak trzeba się przyzwyczaić - nie podpadnij !!! wszedzie sa kamery, nawet w parkingu piętrowym, wiadomo szybkie porshe carrera kusi nie jezdzij z piskiem opon jak Cię złapią to wylatujesz z pracy natychmiast!!! nie zabieraj kolegów na przejażdżki broń Boże nie wyjezdzaj autem poza obszar kasyna - to jest przestępstwo już ---> idziesz za to do więzienia!! jeden głupek własnie z Polski stracił tą dobrą robotę za szaleństwa(jazda z piskiem opon,przejażdzki z kolegami i koleżankami)!! mieli go na kamerach - parkujesz bryczki przeważnie tyłem ,więc uważaj , aby nie zarysować jakiegoś cacka!! wiadomo, Amerykanie lubują się w dłuugich pick-up`ach więć parkowanie tyłem bedzie utrudnione To chyba tyle
misiekl Napisano 29 Marca 2005 Zgłoś Napisano 29 Marca 2005 Dzięki za odpowiedź! Co do prawa jazdy to pracodawca spytał tylko czy mam międzynarodowe prawo jazdy(jakby ono aż tyle znaczyło?!?) i tyle. Też mnie to zdziwiło. Moze bede musiał robić na miejcu lokalne prawko? Pewnie okaze się po przyjezdzie... :? Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.