szymciox Napisano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2008 Witam chcialbym wyjechac w przyszlym roku do USA(California lub cos innego z poludnia lub zachodu Stanow) studiuje w Bydgoszczy i poszukuje chetnych osob na wyjazd wlasnie z tego miasta lub z Poznania bo tam tez mam niedaleko (wiadomo w grupie razniej zwlaszcza jak sie wyjezdza w nieznane) co do biura to myslalem zeby skorzystac z oferty alamtura w Bdg, a w Poznaniu najbardziej spodobobalo mi sie CCUSA, ale to tez kwestia jeszcze nierozstrzygnieta... jesli sa zainteresowani to czekam na info pod nr gg 7771097 Pzdr:)
juha Napisano 15 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2009 Kiedy chcesz leciec i kiedy wracac? Prace masz nagrana? Czy przez biuro podruży?
kordian88 Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 a jest mozliwosc wylotu po 1 lipca? czy to juz za pozno? mam wazne egzaminy i nie wiem kiedy je pozaliczam.
Rademedes Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 mozna nawet 8 lipca, ale masz wtedy mniejsze szanse na znalezienie drugiej pracy i mieszkania w rozsadnych pieniadzach - jesli wybierasz sie do miejscowosci gdzie bedzie sporo WAT'owco
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.