Kozak Napisano 14 Marca 2005 Zgłoś Napisano 14 Marca 2005 Czy by3 ktoś z was mo?e w parku rozrywki Visionland w Bressmer w stanie Alabama? Jeśli tak to jak tam jest? Czego mo?na sie spodziewac?
kreska Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 No wlasnie ja tez sie tam wybieram:) Tyle ze ten park nie jest w Bessemer, tam to bedziemy mieszkac. Ten park jest kolo Bessemer, jakies 15 min. podobno do pracy ma nas odwozic autokar :wink:
Kozak Napisano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 heh to spoko, mo?e spotkamy sie na jakims browarku 8)
kreska Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 Kiedy wyjezdzasz? ja wraz z moimi znajomymi kolo 1 czerwca :piwo: najgorsze jest to ze 21 urodziny bede miala dopiero w pazdzierniku... to nie sprawiedliwe
Kozak Napisano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 ja jade 27 czerwca bo sesja:/.....a ty jak planujesz sesje?...... a co do :piwo: to bedzie wiele innych okazji wcześniej :wink: wogóle ten tyjazd nie1le sie zapowiada.. te wycieczki na floryde itd... 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.