lipski Napisano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2009 hej forumowicze. byłem 2 razy na WAT i mysle zeby jeszcze z raz poleciec do Wuja Sama, tylko planowany termin obrony pracy inż mam w lutym a WAT oczywiscie jest blizej wakacji. czy ktos z was spotkal sie z podobna sytuacja? moze przeciagac obrone jak najdluzej czy jak? czekam na sugestie
micka Napisano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2009 ja miałam tak samo, obrone mialam 2 dni po wizycie w konsulacie ( Pani w Almaturze bardzo sie starala aby rozmowa byla przed moja obrona) musisz miec niestety index ze sobą. Na pytanie ile jeszcze lat studiow mi zostalo odpowiedzialam 2 poniewaz chcialam isc na uzupelniajace i przeszlo bez problemu.
noki Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 Dokładnie, ważne abyś w momencie wizyty w ambasadzie posiadał status studenta. Na pytanie odnośnie dalszych studiów mówisz jak poprzednik i tyle. Co prawda do indeksów rzadko zaglądają (byłem dwa razy, nigdy nie zaglądali) ale trzeba być ubezpieczonym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.