Skocz do zawartości

USA turystycznie - biura podró?y

Kati

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Czy znacie (z autopsji a nie z wyszukiwarki :D ) dobre biura podró?y, z którymi mo?na pojechaa do Stanów i bez zbytniego pedu pozwiedzaa fajne miejsca?

Nie moge niczego fajnego znaleśa w necie i powoli zaczynam sie zastanawiaa czy nie pojechaa na w3asną reke i przejechaa samochodem z East Coast na West Coast i z powrotem. Chocia? jak sobie wyobra?e, ?e po drodze mam spaa w motelach typu "Twin Peaks" :D to a? mnie dreszcze przechodzą :D

Napisano
Witam,

Czy znacie (z autopsji a nie z wyszukiwarki  :D ) dobre biura podró?y, z którymi mo?na pojechaa do Stanów

Na wycieczkach by3em z chicagowskim biurem podró?y "Exotica Travell". Ich strona internetowa to: www.andrzejkulka.com. Polecam!

i bez zbytniego pedu pozwiedzaa fajne miejsca?

Je?eli chcesz z biurem podró?y, to musisz bya przygotowana na zwiedzanie w pedzie. Jest określony plan wycieczki, z regu3y jest du?o miejsc do zwiedzenia, wiec przewodnik chce wyrobia sie w czasie.

powoli zaczynam sie zastanawiaa czy nie pojechaa na w3asną reke i przejechaa samochodem z East Coast na West Coast i z powrotem. Chocia? jak sobie wyobra?e, ?e po drodze mam spaa w motelach typu "Twin Peaks" :D to a? mnie dreszcze przechodzą :D

Zwiedzanie z biurem podró?y ma swoje plusy - jest przewodnik, zna sie na swojej robocie, opowiada ciekawe historie, oprowadza po najciekawszych miejscach.

Jednak podró?owanie we w3asnym zakresie te? ma "to coś". Je?eli planujesz zwiedzaa USA sama - to jed1 z biurem. Je?eli w kilka osób, to rozwa? podró? samochodem.

W motelach nie jest tak najgorzej :lol: No, raz kole?anka z wycieczki zobaczy3a wesz na poduszce, ale jak to mówią: "wszystko trzeba prze?ya" :lol: :lol: :lol:

Napisano

nie wiem jak teraz, ale kiedys Orbis wysylal ludzi do USA na wycieczki (i z tego co wiem cieszyly sie powodzeniem). chyba nadal to robia, ale nie jestem pewien.

a na dzien dzisiejszy (pewniak) polecam biuro Logos Travel z Poznania (www.wyprawy.pl). - juz sam wyglad ich siedziby w srodku zacheca do podrozowania ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...