yasmina87 Napisano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2009 Witam Planuję w tym roku wyjechac do USA .. z Poznania i szukam osób chętnych ... Nie mam wybranego biura, miejsca ani sprecyzowanego czasu Pozdrawiam ppaulina15@o2.pl
papaya Napisano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2009 hej, masz cos konkretnego na oku? szukasz porady (ja bylam dwukrotnie) czy wylacznie towarzystwa? porady moge udzielic a jako towarzystwo - jeszcze chetniej jak tylko dookresle sie zawodowo i edukacyjnie wzgledem terminu wyjazdu.
luckyalex Napisano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2009 hej! ja tez sie wybieram do USA, tez szukam chetnych, a co do biura to chyba BTC, ale jeszcze sprawdzam oferty... oni maja sporo do wyboru, no i znajomi mowili, ze spoko bylo. chetnie poznam opinie i ludzi na wyjazd! pozdrowienia! luckyalex@gazeta.pl
kilioe Napisano 4 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2009 hej! ja tez sie wybieram z poznania, mysle zeby isc moze w tym tygodniu podpisac umowe ale sie jeszcze lekko wacham, przez tak wysoki kurs dolara... w jakim termieni chcecie jechac?
tomwie Napisano 5 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2009 A jest ktos chetny na W&T z okolic Katowice-Gliwice?? Chodzi mi o wyjazd w pod koniec maja do Californii. Ja prawdopodobnie pojade z biura CCUSA
Ola110 Napisano 21 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2009 My w koncu tez jedziemy z cusa na independent i mamy na uwadze: hawaje, CA ewentualnie las vegas. Jestesmy na etapie poszukiwania pracodawcy, w zasadzie czekam czy odezwie sie którys ze stronki biura...a jak u was? przepraszam, ze tak nie na temat ale bylam dzis w banku i zastanawiam sie nad karta kredytowa, załatwiac ją w Polsce, czy moze potem lepiej w USA? bo ja sie na tym totalnie nie znam...;-)
MATEUSZTG Napisano 22 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2009 hej ola, cos kiepsko z tymi pracodawcami ze stronki biura :/ nie zebym był niezadowolony na chwile obecną, ale specjalnie to im sie nie pali zeby odpisać. Nie wiem jak to bedzie ale trzeba szukać :/
roger87 Napisano 22 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2009 Witam Wybieram się w te wakacje(lipiec-pażdziernik) po raz pierwszy na W&T, biura jeszcze nie wybrałem. Wybieram opcję z załatwioną pracą przez biuro w jakiś cieplejszych rejonach najlepiej California, a drugą prace chciałbym znaleźć na własną rękę. Jeśli ktoś ma podobne plany lub jest z Trójmiasta to zapraszam na gg2081536 pozdrawiam
zunka3 Napisano 23 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2009 Hej wszystkim! jesli ktos poszukuje pracy to moge zaproponowac W&T na alasce.mozemy zalatwic umowe o prace dla zainteresowanych.stronka fabryki to: hookedonfish.com. w razie pytan piszcie iwronska@gmail.com Pozdrawiam
mila33 Napisano 3 Marca 2009 Zgłoś Napisano 3 Marca 2009 hej jade na alaske juz po raz 3 do anchorage konkretnie ... planuje w tym roku wyjazd 10 maja ktos jedzie w tym terminie??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.