bart simpson Napisano 16 Marca 2005 Zgłoś Napisano 16 Marca 2005 hejka! powiedzcie czy ktos dostal plejsment quaranttee bo ja mam i nie mam campa ale to jeszcze czas i pewnie niedlugo mi przyznaja. Tym sie nie martwie, bardziej mnie martwi rozmowa z konsulem, boje sie bardzo choc moj anglik nie jest straszny napewno sie dogadam ale sie lekam wiec prosze kogos kto ma podobna sytuacje jak ja o pogaduszke! E3k - Mazury
tissaya Napisano 16 Marca 2005 Zgłoś Napisano 16 Marca 2005 wlasnie moja kumpela tez dostala guarantee letter, ale rozmowy z konsulem nie macie sie czego obawiac;) myslr,ze zanim dojdzie do rozmowy w konsulacie, dostaniecie pracee, nawet jak nie, mysle ze z wiza J-1 nie ma problemu;) ppozdrawiam
bart simpson Napisano 16 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2005 heheeh fenks men !!!!!heheeh mam nadzieje ze sie spotkam z twoja kumpela ale i tak nie czaje co bedzie dalej ale nie wnikam (peas ,weed and love )wiesz o co chodzi !!!a Ty sie nie wybierasz????????
tissaya Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Napisano 17 Marca 2005 ja sie wybieram;)jasne;) czekam na dokumenty do wizy wlasnie, bo jakies 3 tygodnie temu dostalam placement letter, do Maine;))
bart simpson Napisano 17 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 17 Marca 2005 ja jak dostane wize i papiety dokad to napisze .jeszcze mam pytanko otjentujesz sie czy my z tym quarrantem to najpierw dostajemy campa a potem po wize czy ze nie mamy campa to po wize bez wnikuu!!
tissaya Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Napisano 17 Marca 2005 jak juz zaplacisz;) to przysla Ci papiery do wizy..i mozesz sie starac o wize nie majac jeszcze miejsca na campie;) pzdr
bart simpson Napisano 17 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 17 Marca 2005 dzieki .ale najpierw dostalem papier o wize razem z DS a potem motyf .wyslalem papiery wizowe o 12 a w domu o 13 .30 dostalem papier z pkejsment guarrante hehe dziwnie co nie i juz zaplacilem ale nie wiem dokad!!!!!iczas pokaze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.