margra Napisano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2009 hej, planuje w te wakacje wyjazd na work and travel i w zwiazku z tym szukam osob chetnych na wspolny wyjazd. Bedzie to moja pierwsza podroz. Jak narazie najchetniej pojechalabym z ccusa. moj nr gg: 620 17 81
papaya Napisano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2009 hej, ja niestety mialam tez jechac sama (bo taka rzeczywistosc po pieknych planach mnie spotkala) za pierwszym razem i po prostu poprosilam o mozliwosc podpiecia mnie lub skontaktowania z osobami, ktore sa juz w biurze zapisane i zastanawiaja sie nad pracodawca itd i wszystko bylo super bo biuro zabawilo sie w takiego posrednika i skontaktowalo mnie z naprawde super osobami. nie wiem skad jestes ale w tej sytuacji polecam rozegranie tego podobnie i skontaktowanie sie z BTC. ja nie zaluje i przyznam, ze bylo to super rozwiazanie w tamtym czasie a z ludzmi z tamtego WAT utrzymuje kontakty do dzis. poza tym z doswiadczenia wiem, ze jest wiele osob, ktore z roznych wzgledow jezdza samemu i tez maja na uwadze zgadanie sie z kims na wyjazd
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.