michal.madej Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 Dla wszystkich co jadą. Wiem że to jeszcze wcześniej ale później mogę zapomnieć Wpisujcie się kiedy lecicie, może ktoś wynajmuje samochód z NYC do Norwich, czy szukacie kogoś do mieszkania albo chcecie z kimś zamieszkać itp... Chyba łatwiej będzie się skontaktować w ten sposób. Pozdrawiam i do zobaczenia w Norwich-owie
noki Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 Myślę że większość czeka aż się dealerka potwierdzi w Foxie... Wtedy na pewno temat ruszy!
michal.madej Napisano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2009 Wiem, ale wolę wczesniej napisać Ja też czekam na dealer-ke.
michal.madej Napisano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2009 To chyba już po W&T 2009 Podobno Foxwood's i Mohegan Sun nie organizują W&T-u w tym roku. Jak ktoś ma jakieś informacje proszę o kontakt.
marjolaaa Napisano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2009 jak chcesz zobaczyc jak bylo w foxwoods na WandT to przeczytaj http://ludziepracy.com/opisy.php?id=19&..._w_kasynie.html tam chyba dosyc dokladnie to opisal ktos ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.