angelina09 Napisano 24 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2009 Hej prawie wszyscy pisza o Camp america, CCUSA nie ma nawet swojego grona(moze znacie jakies inne forum?)! czy ktos jedzie z CCUSA? Dostal ktokolwiek placement jako counselor w tym roku lub ubieglych latach?
k_aszk_a Napisano 27 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2009 hej, ja sie wybieram na camp z CCUSA, bylam juz z nimi na campie w 2007 roku, a ty z jakiego jedziesz miasta? wybierasz sie na targi?
angelina09 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Lutego 2009 hej, jestem z warszawy i tak mysle ze pojde na targi choc terminy tych campow nie bardzo mi pasuja...chce jechac jako counsellor, a Ty? jako kto bylas w 2007? Chetnie sie dowiem absolutnie wszystkiego pozytywnego a w szczegolnosci negatywnego z Twojego doswiadczenia z campem /CCUSA z 2007?? na jakim campie bylas? Podobalo ci sie?
k_aszk_a Napisano 2 Marca 2009 Zgłoś Napisano 2 Marca 2009 Bylam jako staff na camp ramah, w tym roku nie ma go w ofercie, wiec musze wybrac inny, pracowalam w kuchni bylo nie najgorzej, ale nie wrocilabym tam w tym roku, chce sprobowac jakiegos nowego campu tylko jeszcze niewiem jaki, moze ty cos polecisz??? ogolnie z firma nie bylo wiekszych klopotow, ale przez to ze nie bylam wtedy na targach o wyjezdzie dowiedzialam sie na na 3 dni przed wylotem (bylo to chyba 20 czerwca) wiec dosyc pozno, w tym roku raczej pojade na targi choc jestem z rzesowa ty masz przynajmniej na miejscu
diver Napisano 8 Marca 2009 Zgłoś Napisano 8 Marca 2009 hey dostalem dzis na targach CCUSA przydzial do SURPRISE LAKE CAMP. Wybiera sie tam ktos ? Pozdrawiam
O:) Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 Polecam camp leaders:) mają kalifonie, floryde , texas a nie tylko oklocie Nowego Yorku
Ann Napisano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2009 Do kiedy trwają/trwały zapisy na camp z CCUSA? Prosze o odpowiedz, pilne!
milicevic Napisano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2009 Z tego, co mi wiadomo, to zakończyli rekrutację w zeszły piątek (10.04).
malti Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 Do kiedy trwają/trwały zapisy na camp z CCUSA? Prosze o odpowiedz, pilne! mojej koleżance dali czas do zeszłej środy i to podobno był ostateczny termin zgłoszeń
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.