gural Napisano 27 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2009 Zastanawia mnie formularz wizowy ds-158 trzeba tam wypełnić pola o obecnym miejscu pracy i o poprzednich. Jestem studentem pierwszego roku, poprzednio pracowałem tylko w Anglii w wakacje i raczej trudno będzie mi uzyskać dokładne dane pracodawców itd (wiadomo jak jest z pracą w Anglii :>) Obecnie też nie pracuję, bo studiuję. Co w takim razie zrobić z tym polem na formularzu ? Powinno tam być wszystko wypełnione, przekreślić to ? Czy zostawić puste ? Jade na Camp Amercia i musze wypełnić ten formularz. Czy to, że nie mam co tam wpisać zmniejsza moją szanse na otrzymanie wizy, że nie mam pracy, ani żadnego doświadczenia ?
Rademedes Napisano 27 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2009 to ze nic tam nie wpiszesz nie ma zadnego wplywu, mozesz wpisac swoja poprzednia prace lub poprostu kazde pole uzupelnic slowem: "brak" jesli nie pamietasz szczegolow to bedzie to pewnie najrozsadniejsze wyjscie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.