renio5625 Napisano 1 Marca 2009 Zgłoś Napisano 1 Marca 2009 Cześć wam wszystkim ludziska. No to wybieram się w wakacje z Camp Leaders. Mój camp to Lohikan in the Pocono Mts. Ktoś coś wie interesującego na jego temat? A może ktoś też się tam wybiera? Z góry dzięki za odpowiedź.
pawelkrk2 Napisano 6 Marca 2009 Zgłoś Napisano 6 Marca 2009 hej, skorzystaj z opcji szukaj to znajdziesz kilka informacji:)
fakson Napisano 25 Marca 2009 Zgłoś Napisano 25 Marca 2009 Czesc. Popieram kolege skorzystaj z opcji szukaj. Powiem Ci ze jest cos bo kiedys sprawdzałem. Ja nie bylem na Lohikanie ale znam kogos kto był. I powiem Ci ze jest tam przesrane! Taki oboz pracy. Dla twardych psychicznie;) Ale nie chce Cie zniechecac są tez pozytywne strony. Osoba ktorą znam wracala na niego 3 razy:) wiec wiele milych rzeczy tez tam jest. Jedzenie srednie w porownaniu do innych campow, ale i tak na pewno lepsze niz w domu;p Ja jade w tym roku niedaleko w sumie Lohikana. Pozdrawiam, dasz rade
renio5625 Napisano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2009 Ooo! To może mógłbyś mi dać jakiś namiar na tą osobę? Chętnie bym sobie pogadał
Hester Napisano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2009 jak znajdziesz czas to napisz kilka słow na gg bo nie zapisałam sobie znow twojego numeru:-) (skleroza) pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.