cat Napisano 6 Marca 2009 Zgłoś Napisano 6 Marca 2009 Mam takie pytanie Na wniosku w drugim punkcie pisze miejscowość gdzie wydano paszport-w paszporcie nie piszą tylko piszą wojewoda np Śląski to co mam tam wpisać Może głupi problem ale jednak problem---proszę o wyrozumiałość.
Rademedes Napisano 6 Marca 2009 Zgłoś Napisano 6 Marca 2009 nie pamietasz w ktorym miescie odbierales/as paszport ? :-)
bobot48 Napisano 6 Marca 2009 Zgłoś Napisano 6 Marca 2009 A gdzie wyrabiales paszport? Jak wojewoda śląski to w sląsku:)
cat Napisano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2009 NO PAMIĘTAM ALE W PASZPORCIE NIE PISZE DOKŁADNIE MIASTO W KTÓRYM ODBIERAŁAM ODBIERAŁAM W GLIWICACH ALE W PASZPORCIE TEGO NIE PIESZA TO MAM WPISAĆ GLIWCE TAK?? ps prosze nastepnym razem pisac malym literami (wylaczyc caps lock)
Rademedes Napisano 6 Marca 2009 Zgłoś Napisano 6 Marca 2009 jesli pytaja o miejscowosc to trzeba wpisac Gliwice a nie Slask ;-) to chyba jasne ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.