krawwwcu Napisano 8 Marca 2009 Zgłoś Napisano 8 Marca 2009 ...................................................
Hiper Napisano 9 Marca 2009 Zgłoś Napisano 9 Marca 2009 w ccusa bodajze do konca kwietnia z tego co pamietam...
otoagatka Napisano 10 Marca 2009 Zgłoś Napisano 10 Marca 2009 w Camp Leaders jest do konca Marca lub do wyczerpania miejsc, ale oni gwarantuja zatrudnienie dlatego tak wczesnie zamykaja
angelina09 Napisano 10 Marca 2009 Zgłoś Napisano 10 Marca 2009 zdajesz sobie sprawe,ze takie nachalne reklamowanie Camp Leaders na forach podszywajac sie niby pod uczestnikow wyjazdow na camp jest meczace? nie trzeba chyba byc specem od PRu,ze takim 'reklamowanym' firmom klienci raczej nie ufaja...
otoagatka Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 Nie rozumiem o co Ci chodzi !?! Pytanie jest proste: do kiedy mozna, na podstawie zeszlorocznych zasad moge sie domyslac ze tak wlasnie bedzie To ze ktos napisac o innych firmach jakos Cie nie zbulwersowalo Poza tym nie wydaje mi sie zeby na podstawie opinni na forum ktos wybieral firme, ludzie raczej dowiaduja sie roznych informacji a nie podejmuja decyzje Ja jezdze do USA z CL i skoro jestem zadowolona to moge pisac o tym. A tak na marginesie to PR nie jest reklama a komunikowaniem a to jest roznica, marketing zajmuje sie reklama, proponuje torche poglebic wiedze na ten temat....
angelina09 Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 PR- krepwanie wizerunku, Ty i reszta spamerow wypisujecie komentarze nt Camp Leaders z uporem maniaka-bez obrazy ale nie wierze,ze nie wspolpracujesz w jakis sposob z ta firma lub tez np nie przyjaznisz sie z ktoryms z jej pracownikow...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.