Pitro20 Napisano 21 Marca 2005 Zgłoś Napisano 21 Marca 2005 Czesc, mam zamiar w tym roku wyjechac na Intership do Chicago. Jestem studentem 2 roku ekonomii Mam pytania odnosie programu praktyk ktory trzeba ulozyc: 1. Jak najlepiej go rozpisac ?? czy na tygodnie czy na miesiace?? bylbym bardzo wdzieczny jezli ktos moglby mi podeslac taki progrom, zebym zobaczyl jak powienien dokladnie wygladac . Z góry dziekuje i POZDRAWIAM
Flame of Udun Napisano 21 Marca 2005 Zgłoś Napisano 21 Marca 2005 Czesc, mam zamiar w tym roku wyjechac na Intership do Chicago. Jestem studentem 2 roku ekonomiiMam pytania odnosie programu praktyk ktory trzeba ulozyc: 1. Jak najlepiej go rozpisac ?? czy na tygodnie czy na miesiace?? bylbym bardzo wdzieczny jezli ktos moglby mi podeslac taki progrom, zebym zobaczyl jak powienien dokladnie wygladac . Z góry dziekuje i POZDRAWIAM Organizacja z ktora wylatujesz na pewno ma taki program - zapytaj ich - pewnie Ci pomoga. Plan jakby co rozpisujesz na miesiace albo np na okresy 4/6 tygodniowe. Nie ma to wiekszego znaczenia - byle aby sie trzymalo kupy. F
meya Napisano 22 Marca 2005 Zgłoś Napisano 22 Marca 2005 Mnie taki program wypelnil pracodawca z USA na formularzach CHI i przefaksowal do Polski. Rozpisal go na 3 miesieczne bloki (praktyka 18 miesieczna).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.