Robert_Ibek Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 Witam Jestem oficjalnym przedstawicielem przetwórni Silver Bay Seafood oraz konsultantem WHY NOT USA. Organizuje wyjazdy na fabryke na Sitce oraz w Craig. Praca od 20 czerwca do 10 września gwarantowana. Pracownicy nie ponoszą żadnych kosztów związanych z wyżywieniem, noclegiem a także od tego roku pracodawca zapewnia przelot na trasie Seattle Sitka i powrót po zrealizowaniu kontraktu. Obydwie fabryki są nowoczesne i dużo się w nie inwestuję a to oznacza że co roku niezależnie od sezonu przetwarzają duże ilości ryb i pokaźny zarobek jest gwarantowany. Udzielam więcej informacji telefonicznie pod numerem 694 718 800, można też pisać na e-mail: r_ibek@o2.pl bądź gg: 3865 916
muzzy Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 "If there are no fish, there is no work. There are no guarantees, you must be prepared"
zunka3 Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 zgadzam sie z poprzednikiem.nie ma ryb nie ma pracy."z pustego i salomon nie naleje".chociaz chodza pogloski o dobrym sezonie wiec kto wie:P
muzzy Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 chociaz chodza pogloski o dobrym sezonie wiec kto wie:P http://www.cf.adfg.state.ak.us/region2/fin...ay/brbfor09.pdf ano chodza...
Robert_Ibek Napisano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 W zeszłym sezonie też podobna nigdzie nie było ryb a o dziwo SBS na Sitce przerabiali 1 mln ton dziennie. Jak się ma na usługach flotę 60 statków to słaby sezon nie istnieje a o zerowych połowach ryb jeszcze nie słyszałem.
muzzy Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 a o zerowych połowach ryb jeszcze nie słyszałem. Ja rowniez
Acid_1981 Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 W zeszłym sezonie też podobna nigdzie nie było ryb a o dziwo SBS na Sitce przerabiali 1 mln ton dziennie. Jak się ma na usługach flotę 60 statków to słaby sezon nie istnieje a o zerowych połowach ryb jeszcze nie słyszałem. No to niezly przerob 1 mln ton dziennie <buaahahahaha>. Bylem w Sitce, pracowalem w innej przetworni (nieporownywalnie lepsze warunki i zarobki) i Polacy narzekali na SBS. No ale wybor nalezy do Was:)
Robert_Ibek Napisano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 Ciekawe kiedy to było? Opinia wyssana z palca
muzzy Napisano 12 Marca 2009 Zgłoś Napisano 12 Marca 2009 No to niezly przerob 1 mln ton dziennie <buaahahahaha>. Bylem w Sitce, pracowalem w innej przetworni (nieporownywalnie lepsze warunki i zarobki) i Polacy narzekali na SBS. No ale wybor nalezy do Was:) No fakt przerob powinien byc w okolicach 50tys funtow dziennie, jakby mieli 1 mln to wyszlo by ze jeden Silver Bay w ciagu 170 dni przerobil tyle co wszystkie cannery nad Bristol Bay. http://www.cf.adfg.state.ak.us/region2/fin...ay/brbpos08.pdf (druga strona) Co bylo by troche dziwne biorąc pod uwagę że Bristol Bay jest miejscem największych żniw łososiowych (jeśli idzie o sockeye) http://en.wikipedia.org/wiki/Bristol_Bay Ale nie zgodzę się z qcid, SBS jest ok, a Polacy narzekają na wszystko
Robert_Ibek Napisano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2009 Ja nie twierdze że dzień w dzień jest przerób 1 mln. Ale są takie dni bo dużo ryb jest skupowanych. Ogólnie w całym sezonie tj. jakieś 90 dni fabryka przerabia 30 mln. Wiadomo że na początku sezonu są mniejsze sumy. Ale podsumowując mówie jakie są możliwości tej firmy i nadal obstaje przy 1 mln na dobe:) Zobaczymy jaki będzie ten sezon
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.