krzsmi11 Napisano 25 Marca 2009 Zgłoś Napisano 25 Marca 2009 Taka dostalem informacje ze pozniej jest transfer do innej fabryki. Tylko nie mam pojecia jak to wyglada w praktyce? Czy wszyscy sie łapią na ten transfer czy tylko wybrani? Jesli tak to co z reszta? Tak poza tym to mi wcale nie chodzi o wielka kase. Szczerze mowiac to 4 000 $ za ok dwa miechy roboty i bylbym happy
muzzy Napisano 25 Marca 2009 Zgłoś Napisano 25 Marca 2009 4 Tyski za dwa miechy? musialbys trafic na kiepski sezon zeby tyle nie wyciagnac, przy bardzo kiepskim wychodzi ok 5tys Przez dwa dziel to co mowia agencje, tranfser "zawsze" jest możliwy, ale nie zawsze jest pewny. Racja jest dobry sezon pracodawcy sami sie zglaszaja do fabryk, czasem superviserzy wogole biora swoich podopiecznych do innych fabryk. Ale badz przygotowany na samowolke, zebys po prostu nie byl zaskoczony. Zbierz telefony do fabryk gdzie sezon zaczyna sie pozniej, gdzie jada Twoji znajomi, kontakty do nich, pytaj sie w fabryce swojego supera gdzie dobrze byloby jechac, moze on bedzie mial jakies info. Pierwsza oznaka ze czas zatroszczyc sie o druga kontrakt jest zmniejszajaca sie liczba ryb, jak czujesz ze roboty jest tyle co kot naplakal, zacznij telefownowanie, masz kiepski ang. Niech ktos inny zadzwoni za Ciebie. Zycze powodzenia i sukcesu w transferze.
krzsmi11 Napisano 25 Marca 2009 Zgłoś Napisano 25 Marca 2009 Dzieki muzzy za konkretne i wyczerpujące odpowiedzi. Napewno przydadza sie nie tylko mnie. Pozdrowki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.