Niki25 Napisano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2009 o rany jaki opytmistyczny post:) dzieki:) tyle za ja ogolnie skoczylam te studia w 2007....potem zapisalam sie na inne licencjackie w lutym 2008 i pojechalam na wat...nie kontynuowalam. i teraz po obronie w w 2009 zastanawiam sie czy podyplomowe beda ok ..pewnie lepiej widziane sa studia licencjackie inny kierunek...no i trzeba miec zalliczony semsestr czy rok w koncu bo cos sie pozmienialo prawda?
lukasker Napisano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2009 A zastanawiam się nad LA albo NY Zdecydowanie odradzam wyjazd do dużych miast, BRUD, SYF, NIEBEZPIECZNIE, PELNO MURZYNOW I LATYNOSOW, NIE MA SZANS NA DOBRA PRACE, WSZYSTKO DROGO!! duzo lepiej jechac na prowincje, do jakiegoś spokojnego małego miasteczka, potwierdzila mnie w tym ,że jak pracowalem w zeszłym roku na recepcji na zadupiu wszyscy pytali sie mnie jak dostałem taka dobra robotę i mowili ze np u nich w NY w zyciu bym takiej roboty nie dostal i z taka pensja!
kosiash_umysloof Napisano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2009 Wiesz co, troche przesadziles. Sa szanse na dobra prace (w sensie dobrze platna), wszystko zalezy od osoby ktora tej pracy szuka (i szczescia;p). Pozdrawiam.
AnKa623 Napisano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2009 do USA mogę jedynie polecieć albo na intensywny kurs angielskiego albo jako 'au pair'. Nie wiem jak to z tymi dzieciakami wygląda;/
zetka Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 o rany jaki opytmistyczny post:) dzieki:) tyle za ja ogolnie skoczylam te studia w 2007....potem zapisalam sie na inne licencjackie w lutym 2008 i pojechalam na wat...nie kontynuowalam. i teraz po obronie w w 2009 zastanawiam sie czy podyplomowe beda ok ..pewnie lepiej widziane sa studia licencjackie inny kierunek...no i trzeba miec zalliczony semsestr czy rok w koncu bo cos sie pozmienialo prawda? ja to sie zapisalam do cosinusa na policealne zeby pojechac i myslalam ze wszystko jest extra a tu trzeba miec conajmniej jeden semestr zaliczony i conajmniej jeden przed soba....takze nic w tym wzgledzie sie nie zmienilo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.