papa-ya Napisano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2009 Sprzedam ksiązki do SATa, SATa II i TOEFL iBT: SAT Subject Test: Mathematics Level 1 Kaplan Edition 2008-2009 Stan: nowy SAT Subject Test: World History Kaplan Edition 2008-2009 Stan: nowy SAT Writing Workbook Third Edition Kaplan 2008 Stan: nowy HOT WORDS for the SAT Barron's 3rd Edition Stan: nowy SAT Subject Test: French REA 2008 Stan: nowy The Official SAT Subject Tests in U.S. and World History Study Guide College Board Stan: nowy The Hobsons U.S. Education Guide 2005 i 2007 Europe Edition ETS Stan: nowy Applying to College and Universities in the United States 19th Edition Peterson's Stan: nowy SAT Critical Reading Workbook Kaplan 3rd Edition Stan: nowy SAT 2400 Kaplan 2008 Edition Stan: nowy Barron's SAT 2009 Stan: nowy Cambridge Preparationf for the TOEFL Test 4th Edition Stan: dobry Wszystkie ślady użytkowania zostały usunięte! Książki są w większości (poza tymi do TOEFLa) nowe, zupełnie nie używane - miałam podchodzić do SATa, ale zrezygnowałam, bo zmieniły mi się plany. GG: 2936729 mail: papa-ya@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.