Skocz do zawartości

Berlin(txl)-nowy Jork(jfk)

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

Napisano

Lecimy Berlin(txl)-nowy Jork(jfk), 9.06.2009r godz.11.25.z tym, że w NY przesiadamy się na lot do Orlando.

Piszesz, że leciałaś już tą trasą, więc napisz proszę ile czasu zajęły Ci formalności w NY (Immigration itp.), mamy 2 h, ciekawy jestem czy damy radę ;)

Pozdrawiam Gre.

Napisano

Zależy o której przylecicie i jak wiele innych lotów będzie lądowało w tym samym czasie na Waszym terminalu.

Ja ostatnio stałem na JFK do Immigration godzinę. Razem z naszym lotem z Paryża wylądowały samoloty z Hiszpanii i z Korei i powstał niezły młyn.

Możesz spróbować dostać się do urzędnika "kierującego ruchem", wytłumaczyć mu jaka jest sytuacja, a wtedy jest duża szansa że skieruje Was do stanowisk dla obywateli USA gdzie odprawa idzie znacznie szybciej.

Napisano

Kolejka do okienka "Immigration"byla przerazajaca długa ale szło tak sprawnie że zajęło nam to dosłownie pół godziny łacznie z rozmową z urzednikiem wiec mysle ze spokojnie zdążycie.Życze powodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...