agagausia Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2009 No ja tez tego nie rozumiem, ale to wg nich byl to wlasnie powod dla ktorego oddali mi tyle a nie wiecej kasy.Mogli miec inne powody wg umowy ale wlasnie wybrali ten.... Tak czy inaczej czekam na potwierdzenie wplaty za SEVIS i skan DS i zobaczymy co dalej. POzdrawiam
muzzy Napisano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2009 A tu juz rozumiem sprawe. w sumie to calkowicie ich wina wiec laski nie robia zwracajac kase. A teraz wiem juz dlaczego wystawili Ci DS, jesli to jest firma "rodzinna" wiec brat podaje bratu liste osob ktorym trzeba ds i on drukuje. W innych przypadkach organizacja sponsorujaca zada zaplaty zanim wystawi dokument, tutaj ufaja sobie wzajemnie to drukuja. Wiesz co zabilabys im gwozdzia gdybys jednak chcialal jechac dalej, nie mozesz wyjechac na tym DS wiec musieliby Ci wystawic nowego, wtedy moglabys sie spytac czy musisz poniesc koszty nowego? Gdyby powiedzieli ze nie, to spytaj sie dlaczego za tamtego jednak musisz placic?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.