sniper_vip Napisano 8 Maja 2009 Zgłoś Napisano 8 Maja 2009 Witam wszystkich zainteresowanych, większość firm zakończyła zapisy na wyjazd, ja jako jeden z chętnych którzy podpisali umowę dowiedziałem sie że mam egzamin w dniu wyjazdu niestety nie dam rady pojechac a chcąc odzyskać pieniądze które wpłaciłem musze znaleźć kogoś na swoje miejsce najlepiej żeby to była osoba z krakowa lub okolic, jeśli ktoś jest chętny to prosze o kontakt: sniper_vip@interia.pl
sniper_vip Napisano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 11 Maja 2009 firma Why not USA, wyjazd 22 czerwca na statek kontrakt 2,5 miesiąca, druga opcja wyjazd 15 lipca ale tylko na 1,5 miesiąca(jak dla mnie to trochę za krótko)
muzzy Napisano 12 Maja 2009 Zgłoś Napisano 12 Maja 2009 Ze statkami bywa roznie, moze sie zdazyc ze przyjedziesz na 22 czerwca a i tak bedziesz czekal te pare dni. Niech Ci agencja pracodawce przycisnie czy nie mozesz troche pozniej przyleciec, a jesli masz problem z examem to na wrzesien go sobie przeloz. p.s. skoro Ci kazali kogos na miejsce znalezc tzn ze twoje sprawa nie ruszyla i zadne dokument nie zostaly wyslane, a teraz wydaje mi sie ze wystarczy zebys jakiegokolwiek czlowieka im przyprowadzil na swoje miejsce a nie za akurat na Alaske.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.