Marcincin Napisano 9 Maja 2009 Zgłoś Napisano 9 Maja 2009 szukaj nowej pracy... na ich stronce albo w necie... albo po prostu jedz bez i szukaj na miejscu. Nic innego Ci nie poradzimy. Powodzenia! Tutaj sa jakies oferty: www.j1jobs.com
puzoteka Napisano 9 Maja 2009 Zgłoś Napisano 9 Maja 2009 hej, weż inna oferte z biura bo oni maja dużo ofert, i sa jeszcze miejsca, ja lece sama na floryde ale z biura foster do panama city:) więc może też maja taka oferte?
puzoteka Napisano 10 Maja 2009 Zgłoś Napisano 10 Maja 2009 ja lece z biura foster z warszawy , lece sama 8 czerwca do pracy w hotelu na floryde , są jeszcze miejsca wiec może sie skusisz??? to moj nr gg 13175828 napisz
agagausia Napisano 10 Maja 2009 Zgłoś Napisano 10 Maja 2009 Ja sie na pewno nie skusze bo mam juz prace, chociaz floryda jest kuszaca:))).Pytam z ciekawosci poniewaz mialam podobny problem z pewnym biurem ale na szczescie info dostalam w miare wczesnie i byl czas na znalezienie alternatywy.Pozdrawia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.