jumperek21 Napisano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 31 Marca 2005 Witaj Kasiu Fakt, ukryta rata i nie dowiemy się prawdy, która by nas zabolała wszystkich, nie zależnie od Firmy ale chcę wiedzieć za co płacę !! Zobaczymy jak to będzie w tym roku, to w końcu nasz ostatni raz,kto jak na tym wyjdzie?. Zyczę Tobie i innym powodzenia i odrobienia tej ostatniej raty i nie tylko Pozdrawiam
Kasia_82 Napisano 31 Marca 2005 Zgłoś Napisano 31 Marca 2005 Ja może niekoniecznie jadę ostatni raz :wink: Mogę jeszcze w przyszłym roku, ale zobaczymy jak wyjdzie. Ja Tobie też życze odrobienia tej raty, i zwiedzenia jeszcze więcej
jumperek21 Napisano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 31 Marca 2005 a dziękuję , postaram się bo uważam , że stosunek work do travel powinien wynosić przynajmniej fifty fifty , no góra 70 do 30, co nie ? Nie tylko człowiek pracą żyje!! Żyje się raz! Zyczę Tobie również powodzenia i zwiedzenia cudownej , zagadkowej Ameryki:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.