panna_milena Napisano 15 Maja 2009 Zgłoś Napisano 15 Maja 2009 Witam! Prosze o Wasze wrażenia, opinie oraz sugestie na temat Mackinac Island w stanie Michigan W tym roku się tam wybieram z przyjaciółmi i jestem troszke przerażona. Dziękuje za wszystkie cenne komentarze
Michigan77 Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 Witam, byłem tam w 2005 r w maju , było jeszcze przed sezonem - fajnie bo mało ludzi. Miejsce ciekawe (taki amerykańsko - indiański skansen). To jedno z nielicznych miejsc w Stanach gdzie nie ma samochodów ). Jeśli chcecie zwiedzić całą wyspę to proponuję wynająć rowery , wyspa jest duża i nie da rady jej zwiedzić na piechotę (chyba że lubicie sporo chodzić). Warto zobaczyć Hotel , ja tam nie byłem bo zabrakło mi czasu ale słyszałem , że jest wart oglądnięcia (niestety wstęp jest płatny). Generalnie miejsce znane w Michigan - obowiązkowe do zaliczenia w tym stanie. Wybieram się tam w czerwcu jeszcze raz, tym razem tylko przejazdem ! Pozdrawiam.
p_nowaczex Napisano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2009 Witam, Panno Milleno mam pytanie:) kiedy bedziesz na mackinaku?? Wraz ze znajomym bedziemy pracowac na wyspie od 1 lipca 2009, Miło byłoby spotkać rodaka za oceanem:) Pzdr:)
panna_milena Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2009 witam, Ooo to miło My sie tam pojawimy tez 1 lipca odezwij się do mnie jeśli mozesz na: ladymilencja@wp.pl, chciałabym o coś zapytac pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.