Skocz do zawartości

Stan Colorado

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mieszkam w Grand Lake , przy samym wiezdzie do parku.jezeli chcesz tu do roboty to marne szanse.jak nie przyjechalem pare lat temu to lipa.miejsca zaklepane.jak pracowalem z polakami 2 lata temu tak teraz rumuni i bulgaria.wizy studenckie.oni zanizaja tez stawki.obecnie dostalbys okolo 8$ na h to samo w estes park.Granby to dziura,nie jedz tam.Colorado Springs spoko miasteczko.Ogolnie Colorado piekny stan i mi sie tu podoba.polecam na wycieczke a jak do pracy to moze lepiej Denver ,Boulder.

Pozdrawiam

Tomek

ja nie jade do Granby na work&travel, w ogole nie jade za $$, a male miasteczka uwielbiam,wiec mi to pasi:-) slyszales moze o C Lazy U Ranch? jest na polnoc od Granby?

Napisano

slyszalem o tym ranch.polakow tez tam w tamtym roku bylo troche.jezeli jedziesz zwiedzac to estes i grand lake fajne tyllkp ze moze jakies 4 dni zwiedzania bo potem nie ma co robic.no i RMNP piekny.

pozdrawiam

Tomek

Napisano

nie omieszkam pozwiedzac estes i polazic po RMNP :-) w tym roku na ranch bedzie dokladnie 5 Polek :lol:, do Grand lake tez wiem ze kilka lub kilkanascie jedzie . a jedziemy z programu Camp America:)

pozdrawiam

Napisano

czesc.w denver nie ma nic ciekawego,down town nie jest zbyt wyrafinowwane i piekne.jezeli chodzi o okolice to polecam RKMNP , Aspen i zalezy co lubisz...Moab fajne miasteczko jak lubisz wpspinaczke , albo rowey gorski czy hike...

pozdrawiam

Napisano

eee tam Denver wcale nie jest nudne - zalezy co bierzesz pod uwage - bo chyba nie zwiedzanie downtown - to nie NYC

mnie sie ten cały stan bardzo podoba

dobrze sie zyło mieszkało :lol:

w otoczeniu pieknej przyrody :)

pozdr:)

Napisano

Co do zwiedzania to RMNP moze aspen ale tak lipiec bo poznej to sie tam nic nie dzieje.

Messa verde royal george, Steamboad springs sa fajne naturalne gorace zrodla.

Fakt downtown nie jest zbyt duze i do zwiedzania tam nic nie ma.

ricon

Napisano

Aspen - nie sądze - no chyba nie w lecie - choc fajna traska prowadzi do Aspen Independence pass - piekne widoki ...

i jak wszyscy pisza - RMNP godny polecenia

oprocz tego na 2 szczyty - 4 tysięczniki pikes peak i mount Evans - mozna sobie wjechac samochodem

polecam tez rafting, wspinaczke i sky diving :lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...