niski Napisano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2009 Gumniaki radze kupic tam extra tuff marka, pelna profeska. Rozumiem, ze w pierwszym lepszym sklepie je dostane (?) Spodnie chyba dowolnosc, niektorzy narzekali na dzinsy, jauzywalem raczej spodni ze zwyklego materialu lub dresikow. Kalesonki oczywiscie Skarpetki bawelnianie grube, dobrze zmieniac w polowie shiftu, jesli pracujecie 16h. Nikt nic nie pisze nt. "rain gear" brac jakies peleryny czy plaszcze przeciw deszczowe czy nie bardzo...? Z gory dzieki za odp. Pozdrawiam EDIT: OK, juz znalazlem, mozna je np. dostac w tym sklepie: http://www.bnjsg.com/commercial.html, no chyba, ze ktos ma jakies swoje sprawdzone miejsca...
SirRoot Napisano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2009 mam pytanko, jak wyglada limit wagowy i bagazowy podczas loty awionetkami z Anchorage to przetworni ? Pan Pawel K. też dokadnie nie wiedzial, ponoc jest to okolo 30kg, prawda ? a jak rozmiarowo ?
katepna Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 Hej, czy był ktoś z Was może w Craig- Silverbay seafoods? bo nie wiem jak tam z netem itp:)
ajtkien Napisano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2010 Z tego co czytałem to gumiaki , leki , ciepłe ubranie i optymizm to podstawa, a co jeszcze z takich praktycznych rzeczy warto wziąć ze sobą na Alaskę ?
japan86 Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 jesli chodzi o naknek to przedewszystkim cieple ubrania, najlepiej bluza z kapturem, kalesony, czapka, dobre kalosze. Jesli nie bedziesz mial swoich, dają Ci jakies stare dziurawe, wielokrotnie uzywane . Nastepna sprawa to leki (przeciwbolowe) ktore moga okazac sie niezbedne przy 16-godzinach pracy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.