guerreiro Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2009 Hmm, wpis na 2 semestr mam w indeksie, ale nie mam zadnych wpisów z tego semestru. Myślicie że jak zobaczy, ze jest juz któryś tam czerwiec a ja nie mam zadnych wpisów, to może się do tego przyczepić? Mogę chyba jeszcze zrezygnować, bo wprawdzie podpisałem już application form itd., ale kasy żadnej jeszcze nie wpłaciłem.
Mandrake Napisano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2009 Teoretycznie sesja trwa do końca czerwca, więc wpisów żadnych możesz nie mieć. Ja bym próbował. U mnie też nie było żadnego wpisu na drugi semestr i przeszło. Pzdr.
zamora Napisano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2009 ja bylam w krakowie w konsulacie, rozmowa trwala 1 minute i w ogóle nie sprawdzal indeksu.1 pytanie:po co Pani wyjezdza i tyle.z tego co obserwowalam to zadna rozmowa nie trwala dluzej niz 3 minuty.
mauro183 Napisano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2009 jasne bez stresu, zadnych indeksow nie sprawdzaja, sesja trwa do konca wrzesnia albo i dluzej wiec o co chodzi, wazne jest wpis na drugi semestr, zawsze mozesz powiedziec ze sesja na twojej uczelni zaczyna sie dopiero na poczatku lipca i ze dziekan sie zgodzil na jej przedluzenie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.