michbim Napisano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2009 Będę bardzo wdzięczny za Wasze podpowiedzi (tego tematu na forum jeszcze nie znalazłem) odnośnie ubezpieczenia. Jadę na camp z CCUSA, będę pracował 13 tygodni i zwiedzanie jeśli już, będę miał w międzyczasie. Cały ten okres pokryty jest ubezpieczeniem CCUSA IHI Premium. Jak w praktyce wyglądają odszkodowania z tej formy ubezpieczenia? Warto płacić 615 zł za 3-miesięczne dodatkowe ubezpieczenie w PZU Życie? Wielkie Wam z góry dzięki!
yrek Napisano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2009 ja na twoim miejscu wykupil bym sobie ISIC karte z ubezpieczeniem na USA cena 149 zł możesz kupic w biurach podróży i przez neta ;-) MI przysłali za 3 dni ;] PS Sam wykupiłem sobie dodatkowe ubezpieczenie ale ja lece przez Camp leaders
michbim Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2009 W porządku! Też już zdążyłem się zorientować wśród znajomych, że nie ma co szaleć z ubezpieczeniami . IHI Premium powinno być aż nader wystarczające. Biorę jednak tego ISIC-a, wersję PTSM ze zniżkami do polskich schronisk młodzieżowych także. Ahoj!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.