Skocz do zawartości

Czy biura mogą kontaktować uczestników programu?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przypomniało mi się, że było powiedziane coś takiego, że w przypadku gdyby jakiś uczestnik chciał zachować swoje dane osobowe w tajemnicy i nie udostępniac ich innym wyjeżdzającym w to samo miejsce studentom, to musi powiadomić o tym fakcie którekolwiek biuro BTC i oni uszanuja jego decyzje. W innym wypadku dane takowe zostaną udostępnione.

Z doświadczenia wiem, że większość studentów jednak chce poznać takie informacje, i wspólnie większą grupką jechać do USA.

W zeszłym roku na swoje nieszczęscie korzystałam niestety z biura YES, gdzie nie mogłam uzyskać żadnych informacji. A nawet wmawiano mi, że inne osoby zabroniły im udostępniać swoje dane osobowe, co okazało sie kompletną bzdurą.

Napisano

Wlasnie dostalem maila od swojego pracodacwy, gdzie mam podane (jako odbiorce wiadomosci) wszystkich pracownikow, wiec problem mam z glowy :wink:

Natomiast mysle, ze jesli Almatur czy tam inne biuro nie chce/nie moze podac danych to poproscie o to swojego pracodawce zebym wam przyslal adresy mailowe uczetniskow, po koncowce .pl w adresie latwo sie domyslic kto jest z Polski.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...