Kasia_82 Napisano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2005 Nie, nie podpisywałam żadnego oświadczenia.
Kasia_82 Napisano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2005 Przypomniało mi się, że było powiedziane coś takiego, że w przypadku gdyby jakiś uczestnik chciał zachować swoje dane osobowe w tajemnicy i nie udostępniac ich innym wyjeżdzającym w to samo miejsce studentom, to musi powiadomić o tym fakcie którekolwiek biuro BTC i oni uszanuja jego decyzje. W innym wypadku dane takowe zostaną udostępnione. Z doświadczenia wiem, że większość studentów jednak chce poznać takie informacje, i wspólnie większą grupką jechać do USA. W zeszłym roku na swoje nieszczęscie korzystałam niestety z biura YES, gdzie nie mogłam uzyskać żadnych informacji. A nawet wmawiano mi, że inne osoby zabroniły im udostępniać swoje dane osobowe, co okazało sie kompletną bzdurą.
darop Napisano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2005 dzięki wszystkim no to właściwie problem mamy rozwiązany pozdrowienia
marcin06 Napisano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2005 Wlasnie dostalem maila od swojego pracodacwy, gdzie mam podane (jako odbiorce wiadomosci) wszystkich pracownikow, wiec problem mam z glowy :wink: Natomiast mysle, ze jesli Almatur czy tam inne biuro nie chce/nie moze podac danych to poproscie o to swojego pracodawce zebym wam przyslal adresy mailowe uczetniskow, po koncowce .pl w adresie latwo sie domyslic kto jest z Polski.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.