goska_ka Napisano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2005 Mam takie jedno pytanie: Czy jest ktos zadowolony z programu Internship? Czy ktos juz byl na takim programie organizowanym przez jakiekolwiek biuro i jest zadowolony? Przeczytalam sobie wlasnie historie takiej wyprawy z pomoca "Migacz Travel" i az mi sie odechciewa jechac....
karola Napisano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2005 hej ja zalatwiam sobie wyjazd przez jdj bachalski i mam mieszane uczucia a powiedz gdzie przeczytalas ten artykuł o internship z migacz travel? pozdr karola
justiki Napisano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2005 Witam, Ja w 2003 wyjechalam na Internship z Campusa warszawskiego, mieszczacego sie przy Krakowskim Przedmiesciu i bylam bardzo zadowolona. Mialam swojego pracodawce, organizacja wydajaca mi DS to CIEE. Gdy CIEE odrzucil mi plan praktyk mowiac, ze jest niezgodny z kierunkiem moich studiow, panie z Campusa byly bardzo pomocne, doradzily mi przyniesc wykaz przedmiotow ze studiow i to mi wtedy pomoglo. Sama bylam swiadkiem jak sie o mnie ''wyklocaly'' z CIEE telefonicznie Wyjazd na 18 miesiecy, zadnych komplikacji. PO ok 2 tygodniach od momentu zaakceptowania mojego planu praktyk, dostalam DS. Ja polecam tego konkretnego Campusa. j.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.