luki_73 Napisano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2009 Przygotowuje się do podróży po Arizonie, Utah i Nowym Meksyku. Wszędzie czytam, ze autostrady są proste i puste. Jak to przekłada się na zmęczenie kierowcy, zwłaszcza przy dłuższych odcinkach? Jak to wygląda? Pozdrawiam!
gal Napisano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2009 Wszystko zalezy od indywidualnej wytrzymalosci, drogi sa jak wstazki z doswiadczenia wiem ze trudno jest byc zmeczonym bo widoki sa tak malownicze ze zmeczenie nie jest dotkliwe tak jak na drogach gdzie stoi sie w korkach
milka83 Napisano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2009 Przygotowuje się do podróży po Arizonie, Utah i Nowym Meksyku. Wszędzie czytam, ze autostrady są proste i puste. Jak to przekłada się na zmęczenie kierowcy, zwłaszcza przy dłuższych odcinkach? Jak to wygląda? Pozdrawiam! A ja uwazam, ze proste i puste autostrady powoduja znuzenie i zmeczenie kierowcy - mowie to z kolei z wlasnego doswiadczenia. Zgadzam sie widoki sa cudowne, ale jak jedziesz po zmierzchu prosta droga, gdzie zakret albo skrzyzowanie co "30 mil" , a jakis samochod mija Cie co godzine, to naprawde powoduje zmeczenie. Poza tym kiedy pierwsze wrazenia opadna, to taka dluga podroz jest meczaca sama w sobie, nawet kiedy nie musisz kierowac samochodem. Mimo wszystko warto, niezapomniane widoki i na pewno przygody. Bezpieczniej podrozy!
Nick Napisano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2009 cruise control i siedzisz i podziwiasz
pepeaz Napisano 1 Września 2009 Zgłoś Napisano 1 Września 2009 mieszkam w arizonie kilka lat i powiem ci tak: wschod i zachod slonca staraj sie unikac jesli jedziesz pod slonce. dla mnie jazda w nocy tu jest strasznie meczaca choc w polsce jedzilem czesto w noca
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.