pawelkrk2 Napisano 25 Października 2009 Zgłoś Napisano 25 Października 2009 jak w temacie:) Jak sobie mysle ze prawdopodobnie juz wiecej nie pojade do USA na najlepsze wakacje mojego zycia to az mi sie plakac chce;) Spedzilem tam 3 wakacje z rzędu i wspominam je wspaniale, tyle przygody, zwiedzania i poznawania nowych rzeczy. Ale niestety teraz czas zaczac powazne zycie, praca, rodzina, dzieci. Moze jeszcze kiedys razem z dziecmi i zona wybierzemy sie na wspaniala przygode:) Pozdrawiam wszystkich jadacych jeszcze raz:)
mklinge Napisano 25 Października 2009 Zgłoś Napisano 25 Października 2009 Nie za bardzo rozumiem Twoje lamenty. Ja byłem z żoną na W&T. Nasza sytuacja była bardzo skomplikowana, żeby dostać wizę J1, ale się udało. Chcieć to móć. Pozdro Polecam:
Marqs07 Napisano 26 Października 2009 Zgłoś Napisano 26 Października 2009 A ja wam zazdroszcze, że w ogole pojechaliscie, bo są takie osoby jak ja, ktore moga nie dostac sie na studia. Co wtedy? Marzenia o work and travel pozostaną marzeniami :/. Wszystko zależy od matury..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.