kmieciu Napisano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Jestem na pierwszym roku informatyki, chce sie zapisac do programu Camp America, jednak boje sie ze nia zalicze 1semestru, czy jakos uda mi sie otrzymac wize? Czy jest szansa ze konsul nie bedzie chciel zobaczyc indeksu?
otoagatka Napisano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2009 niestety konsul zawsze zaglada do indeksu, to jego podstawowe zadanie w czasie rozmowy
Rademedes Napisano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2009 czasem do indeksu zagladaja tylko w recepcji a konsul tylko pyta czy jest indeks, ale czesto nie pytaja wcale, zwlaszcza jesli ktos sie ubiega o wize J1
corleone Napisano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2010 Jedna odpowiedź na "tak", druga na "nie" to jak to w końcu z tym jest? Czy wystarczy bycie studentem, bez zaliczenia pierwszego semestru?
okayplaya Napisano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2010 Mam pytanie, jeżeli mam rozliczenie roczne, to na rozmowie w ambasadzie nie będę miał wpisanego zaliczonego semestru zimowego. Co wtedy ? Będzie brane pod uwagę, czy wszystko jest zaliczone z pierwszego semestru ?
kreskaa Napisano 5 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2010 włąśnie jak to jest? Ja mam teraz dużo egzaminów i chciałbym wyjechać. W indeksie musi być wpisane zaliczenie roku II? Czyli nie mogę nic przenieść na wrzesień?Muszę wylatywać stąd będąc obiema stopami na III roku?(w moim przypadku)
Paweł z wroc Napisano 16 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2011 konsul sprawdza indeks?! a co jeśli mam indeks elektroniczny ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.