kasia1256 Napisano 15 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2010 Witam!!! Poszukuje praktyk w USA. Znalazłam ciekawą stronę która pomaga w znalezieniu praktyk (http://www.internships-4u.com) Czy słyszeliście coś na jej temat? Czy komuś udało się wyjechać z pomocą tej firmy?
radzio Napisano 14 Marca 2010 Zgłoś Napisano 14 Marca 2010 czesc kasiu strona wyglada dosc solidnie choc nie moge znalezc adresu do nich, po kliknieciu na - way to us- pojawia sie mapa Bremen, ale nie ma dokladnej lokalizacji. zwrocilem na to uwage, bo obecnie przebywam w niemczech, i chetnie bym sie do nich wybral bedac w tamtych okolicach. Kontakt telefoniczny to za malo. ciekaw jestem na ile sa w stanie pomoc jesli nie chcialbym korzystac z gotowej oferty tylko podejsc do sprawy bardziej indywidualnie. sciagnalem broszure, jest dokladny adres. mnie ta strona przekonuje. nie orientuje sie co do cen, czy to duzo czy malo, ale napewno sa wiarygodni, poza tym to niemcy. nie zebym cos sugerowal, ale sadze ze warto sie skontaktowac i dowiedziec wiecej. ja na 100% niebawem sie z nimi skontaktuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.