kreskaa Napisano 20 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2010 Witam, jadę na camp któy trwa 9tygodni. Czy znacie może jakieś firmy które przyjmowały by do pracy Hostessę/fotomodelkę na krótki okres? Moglibyście podesłać linki agencji bym sama mogła się rozeznać w temacie?Interesują mnie firmy z dobrą opinią, bezpieczne. Dzięki za pomoc.
gal Napisano 20 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2010 Aby pracowac jako modelka musisz sie nadac co potwierdzi twoje portfolio, ktore musisz przygotowac. Normalnie to nabor jest prowadzony przez skautow czyli fotografow/, namierzaja cie w pociagu (bardzo bliska mi osobe tak namierzyli raz, potem drugi raz na pokazie ogni na forth of july). Tu mozesz poczytac jak i co teoretycznie http://www.wikihow.com/Become-a-Model
kreskaa Napisano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2010 dzięki wielkie;) bardzo się przydało;) było by mi miło gdybyście podali mi jaka str.ewentualnych agencji;) Dziękuję bardzo;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.