cornelai123 Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 Poszukuję pracodawcy w Los Angeles .Jesli ktos bedzie wiedzial o jakis ofertach to prosze niech pisze na priv lub tutaj . dziekuje!
Kameleon Napisano 17 Marca 2010 Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 I znalazła pani pracodawcę? Chciałbym też wyjechać do Los Angeles.
sven777 Napisano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2010 szukam pracodawcy w san diego.jak ktos cos bedzie wiedzial bardzo prosze o kontakt...na mail radoslawp20@wp.pl z gory dziekuje
Simonstar Napisano 25 Maja 2010 Zgłoś Napisano 25 Maja 2010 Szukam pracodawce w San Francisco, ogolnie jade do Californii na WaT Independent 2010, pierwszy raz. Moze bysmys sie zabrali grupa. Jak dla mnie te San Francisco nie jest konieczne ale slyszalem ze najlepsze miasto w Californii. pzdr mail: szymonrudzinski@gmail.com
iwona i marta Napisano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2010 Chetnie dolaczylabym do kogos na opcjie indpenedent. Miejsce pracy jest mi obojetne. Moge sie dostosowac Pozdrawiam
cornelai123 Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2010 to chyba niebardzo realne....chyba ze sie ma a) bardzo duzo kasy znajomosci
makdonald Napisano 5 Września 2010 Zgłoś Napisano 5 Września 2010 Szukam pracodawce w San Francisco, ogolnie jade do Californii na WaT Independent 2010, pierwszy raz. Moze bysmys sie zabrali grupa. Jak dla mnie te San Francisco nie jest konieczne ale slyszalem ze najlepsze miasto w Californii. pzdr mail: szymonrudzinski@gmail.com Panie Rudzinski Jesli "najlepsze" utozsamiac z "najdrozszym" to mysle, ze niewiele sie Pan pomylil. A Kalifornia to z kolei "najlepszy" stan w Ameryce (moze ex equo z New Jersey)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.