orlando_magic Napisano 7 Marca 2010 Zgłoś Napisano 7 Marca 2010 Witajcie! Czy jest ktoś kto latem 2010 będzie w Orlando? Ja jadę tam sama i to mój pierwszy raz w USA, więc miło by było spotkać jakąś bratnią duszę a może nawet zamieszkać razem. Jeżeli ktoś z Was był już w Orlando to proszę o jakieś wskazówki i informacje... Z góry dziękuję
Ola110 Napisano 7 Marca 2010 Zgłoś Napisano 7 Marca 2010 Ja ze znajomymi szukam pracy w tych okolicach, ale narazie kiepsko nam to idzie...
orlando_magic Napisano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 7 Marca 2010 zanim ja znalazłam pracę minęły 2 miesiące albo i lepiej... Życzę powodzenia i jeśli coś znajdziecie to proszę o kontakt: gg 4966284
bigguy Napisano 8 Marca 2010 Zgłoś Napisano 8 Marca 2010 w Orlando co roku jest pelno Polakow na w&t , znajdziesz ich w Sea World albo w Uniwersalu , mieszkaja w apartamentach na Westwood Blvd
marcinzlota Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 A w tym roku wybiera sie ktos do Orlando? Pozdrawiam, Marcin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.