jawor71 Napisano 12 Marca 2010 Zgłoś Napisano 12 Marca 2010 WORK & TRAVEL UWAGA - NIE JESTEM Z AGENCJI - PRACUJĘ BEZPOŚREDNIO DLA SOLIDNEGO I PEWNEGO PRACODAWCY ! Witam, Jestem rekrutatorem firmy dla której pracowałem w zeszłe wakacje. Byłem ratownikiem na basenach w stanie Virginia. Naprawdę bardzo fajna praca, polecam wszystkim na wakacje. Firma to www.highsierrapools.com - High Sierra Pools - firma zajmująca się zarządzaniem basenami na różnych osiedlach, centrach wypoczynkowych, hotelach itp. Baseny znajdują się różnych stanach - NY, Maryland, Virginia, i różne inne o których nawet nie wiem. Po szczegoly zapraszam na telefon : 609494151 lub email: hari.jawor@gmail.com Terminy przyjazdu nawet do 30 czerwca !!! Termin do którego trzeba zostać - 7 września (można dłużej). Płaca: 8,75$/h podstawa, nadgodziny :11,25$/h Gwarantowana ilość godzin w tygodniu: 52 Firma zapenia nocleg w bardzo przyjemnych warunkach (mogę wysłać zdjęcia z zeszłego roku), jednak nie trzeba z tej opcji korzystać. ZAPRASZAM Kamil Jaworski P.S. Niekoniecznie trzeba być "bardzo" sprawnym fizycznie, wystarczą głównie dobre chęci i pozytywne nastawienie (no i uśmiech na twarzy)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.