wodore Napisano 25 Marca 2010 Zgłoś Napisano 25 Marca 2010 hej hej, czy ktos z Was wybiera sie na wakacje do miami? szukam jakieś współlokatorki. prawdopodbnie będę tam od lipca.
natalia181188 Napisano 27 Marca 2010 Zgłoś Napisano 27 Marca 2010 ja wybieram sie w polowie lipca, ale najpierw tydzien w nyc, potem tydzien w waszyngtonie a potem 2 tyg na florydzie
johnny21 Napisano 29 Marca 2010 Zgłoś Napisano 29 Marca 2010 Ja mieszkam w Miami Beach. Bomba tu jest. Jesli ktokolwiek ma jakies pytania to smialo napisz do mnie. Jesli bedziesz przejezdzal lub zwiedzal Miami odezwij sie do mnie moze sie zgramy na piwo lub jakis wypad razem. Prawie zadnych Polakow tu nie znam wiec milo by bylo zapoznac kogos i przy okazji odswiezyc polski ktory juz niestety sie wykrusza od tego hiszpanskiego wszedzie.
eelbe Napisano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja wybieram się na kilka dni do Miami jakoś w połowie września, z ekipą z Camp America Co do piwa to niestety odpada, nie przekroczyłem jeszcze tego progu w usa
michal195 Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 Ja mieszkam w Miami Beach. Bomba tu jest. Jesli ktokolwiek ma jakies pytania to smialo napisz do mnie. Jesli bedziesz przejezdzal lub zwiedzal Miami odezwij sie do mnie moze sie zgramy na piwo lub jakis wypad razem. Prawie zadnych Polakow tu nie znam wiec milo by bylo zapoznac kogos i przy okazji odswiezyc polski ktory juz niestety sie wykrusza od tego hiszpanskiego wszedzie.[/quote
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.