Bozka Napisano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2005 Jest taka możliwość . Ale też, jeśli jesteś na W&T i będziesz tam 4 miesiące zamknąć konto przed wyjazdem. Trzeba tylko odpowiednio wcześnie je otworzyć, żeby w momencie zamykania upłyneły wymagane trzy miesiąće. Co do opłat za prowadzenie konta to bardzo często opłat brak
Gość Napisano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2005 No i znów misunderstanding :!: "Kary finansowe" są tylko przy kontach / zobowiązaniach terminowych. Każdy bank ma swój regulamin :!: Konto oszczędniościowe (saving account) jest bezpłatne pod warunkiem utrzymywania regulaminowego minimum na tymże koncie :!: Jeżeli na danym koncie nie ma rzadnych operacji przez okres pięć lat, to Bank / Credit Union przekazuje Twoje oszczędności do Skarbca danego stanu :!: W ciągu 25 lat możesz odzyskać swoje pieniędzory, ale bezpośrednio ze Skarbca Stanowego :wink:
Bozka Napisano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2005 "Kary finansowe" są tylko przy kontach / zobowiązaniach terminowych.Każdy bank ma swój regulamin :!: Konto oszczędniościowe (saving account) jest bezpłatne pod warunkiem utrzymywania regulaminowego minimum na tymże koncie :!: Ale za zamknięcie konta przed upływem trzech miesięcy trzeba i tak zapłacić... może nie we wszystkich bankach .... tyego nie wiem.... Poza tym to regulaminowe minimum nie jest jakieś znowu strasznie wysokie okło 100$ o ile pamiętam.
Gość Napisano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2005 Najniższe minimum jakie spotkałem to $25.oo (przeważnie w Credit Union) :!: Najwyższe (w mojej wsi) = $500.oo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.