Croc Napisano 15 Maja 2010 Zgłoś Napisano 15 Maja 2010 Witajcie, w tym roku wybieram się do USA do pracy, za pośrednictwem CCUSA. Niestety nadal nie znalazłem ciekawej pracy. Otrzymałem dwie pozytywne odpowiedzi z Kalifornii, jednak jedna jest finansowo - delikatnie mówiąc - niepewna, a druga jest na całkowitym odludziu. To będzie moja pierwsza podróż do Stanów i najprawdopodobniej będę musiał lecieć w ciemno, chyba że zdarzy się jakiś cud i znajdę pracę. Wstępnie wybrałem Nowy Jork. Czy może ktoś z forumowiczów jest w podobnej sytuacji i wybiera się w te wakacje do USA?
Mycha666 Napisano 30 Maja 2010 Zgłoś Napisano 30 Maja 2010 Ja lece do Nowego Jorku, z zamiarem pracy której jeszcze nie mam wylatuje 1 lipca jesli bedziesz chcial sie skontaktowac to odpisz : )
Croc Napisano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2010 O, witaj 1 lipca to trochę późno, ale jeżeli nic nie znajdę to chyba polecimy razem
POKI Napisano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2010 Hej, Lecę do NY 8 lipca, jeśli szukasz współlokatorki to jestem chętna. Pozdrawiam
Tinufeil Napisano 20 Maja 2011 Zgłoś Napisano 20 Maja 2011 Witajcie,w tym roku wybieram się do USA do pracy, za pośrednictwem CCUSA. Niestety nadal nie znalazłem ciekawej pracy. Otrzymałem dwie pozytywne odpowiedzi z Kalifornii, jednak jedna jest finansowo - delikatnie mówiąc - niepewna, a druga jest na całkowitym odludziu. To będzie moja pierwsza podróż do Stanów i najprawdopodobniej będę musiał lecieć w ciemno, chyba że zdarzy się jakiś cud i znajdę pracę. Wstępnie wybrałem Nowy Jork. Czy może ktoś z forumowiczów jest w podobnej sytuacji i wybiera się w te wakacje do USA? hej, ja lece: odezwij sie pilnie: tinufiel@gmail.com
Tinufeil Napisano 20 Maja 2011 Zgłoś Napisano 20 Maja 2011 Ja lece do Nowego Jorku, z zamiarem pracy której jeszcze nie mam wylatuje 1 lipca jesli bedziesz chcial sie skontaktowac to odpisz : ) Ja chciałabym się z Tobą skontaktować: lecę 16.06. do NY. Nie mam jeszcze pracy i mieszkania. Odezwij się: tinufiel@gmail.com
Tinufeil Napisano 20 Maja 2011 Zgłoś Napisano 20 Maja 2011 Hej,Lecę do NY 8 lipca, jeśli szukasz współlokatorki to jestem chętna. Pozdrawiam Hej ja lecę 16.06. Odezwij się proszę: tinufiel@gmail.com. Może poznamy się przed wylotem i będzie można tam sobie jakoś pomóc?
Tinufeil Napisano 20 Maja 2011 Zgłoś Napisano 20 Maja 2011 Witam wszystkich, mam na imię Magda i 16.06 lecę do NY. Chciałabym stworzyć spotkanie na kawię/piwie dla wszystkich osób, które wylatują do NY lub do stanów. Myślę, że warto sobie pomóc z pracą i szukaniem mieszkania. Moglibyśmy spotkać się na początku czerwca lub ogólnie jak najszybciej i wymienić się kontaktami. Jeśli jesteście zainteresowani, napiszcie tutaj lub na e-mail: tinufiel@gmail.com Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki!
Tinufeil Napisano 20 Maja 2011 Zgłoś Napisano 20 Maja 2011 Witam wszystkich,mam na imię Magda i 16.06 lecę do NY. Chciałabym stworzyć spotkanie na kawię/piwie dla wszystkich osób, które wylatują do NY lub do stanów. Myślę, że warto sobie pomóc z pracą i szukaniem mieszkania. Moglibyśmy spotkać się na początku czerwca lub ogólnie jak najszybciej i wymienić się kontaktami. Jeśli jesteście zainteresowani, napiszcie tutaj lub na e-mail: tinufiel@gmail.com Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki! ZAPOMNIAŁAM DODAĆ, ŻĘ JESTEM Z POZNANIA:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.